drepturile persoanelor cu handicap

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
GTina

drepturile persoanelor cu handicap

Post by GTina » 12 Jan 2015, 12:32

Buna ziua,

Am certificat de incadrare in grad handicap accentuat. Conform legii 448/2006, Art. 21. pct. 4 si 5, beneficiez atat eu cat si insotitorul de bilete gratuite la manifestari artistice. In acest sens luna trecuta am trimis un e-mail unui organizator de spectacole prin care am solicitat bilet gratuit la un spectacol organizat de firma respectiva. Raspunsul a intarziat sa vina, drept pentru care am revenit cu un al doilea mail la care mi s-a raspuns ca nu mai au locuri disponibile. Pe site lor insa figurau in continuare un numar foarte mare de locuri disponibile. Mentionez ca in trecut am beneficiat de gratuitati de la alte firme organizatoare. As putea actiona in justitie aceasta firma? Mi se pare ca este incalcat un drept stipulat in mod expres in lege.

Multumesc frumos

Guest

Re: drepturile persoanelor cu handicap

Post by Guest » 17 Jan 2015, 13:34

Da. Desigur ca firma organizatoare de spectacole care v-a refuzat biletele la care aveti dreptul, a incalcat prevederile Legii speciale privind protectia persoanelor cu handicap.
Drept consecinta, puteti actiona in instanta aceasta firma fara nicio rezerva. Succes !

av. Mircea PELEA
mirceapelea@yahoo.com

Post Reply