Amenda de cantarire

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Amenda de cantarire

Post by Guest » 11 Jan 2015, 16:00

Buna ziua,
Am o firma de transport rutier de marfuri si lucrez cu basculante 8x4 la tronsoane de autostrada. In aprilie 2013 am transportat sorturi de la SC CARPAT AGREGAT la SC STRABAG in loc Branisca jud Hunedoara. Cei de la Carpat Agregat mi-a dat aviz de insotire al marfii si bon de cantarire cu masa totala de cantarire de 29,4 tone. care corespunde si cu cantarirea de la STRABAG, insa, inainte de a ajunge la destinatie, am fost oprit de catre Consiliul Judetean Deva cu cantarul. Cantarul acestora indicand greutatea totala de 34 de tone si am luat amenda de 15000 lei. Am facut contestatie la judecatoria Deva care ne-a dat castig de cauza in mai 2014 cu drept de recurs in 15 zile. In august 2014 am facut cerere pt recuperarea cheltuielilor de judecata in valoare de 1500 lei. Din cauza cererii cei de Consiliul Judetean au facut apel si in octombrie 2014 li s-a dat castig de cauza lor si in data de 22.12.2014 mi-a venit sentinta definitiva caci am pierdut procesul si trebuie sa platesc amenda. Ce pot sa fac?
La curtea de apel la Alba se mai poate rezolva?
Va rog indrumati-ma ce sa fac.

Post Reply