garantii mobiliare

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
celena

garantii mobiliare

Post by celena » 21 Mar 2004, 18:11

Am intrat pe acest forum pentru ca as vrea sa mi se raspunda la o intrebare..Daca se poate...
In urma cu 3 luni, p e 18 decembrie 2003, am reziliat un contract cu firma Mobifon. Am suant mi-am confitmat plata facturii, mi s-a spus ca totul este in regula.
Am stat linistita, nu m-a mai intrebat nimeni despre nimic. Pe 7 martie anul acesta primesc o notificare de la Kasolvenzia, firma de recuperare de debite cu care Connexul are contract, din care reiesea ca am de platit penalizari in valoare de vreo 500 000 lei.
Am sunat la Connex.. Mi-au spus prima oara ca ei nu stiu despre ce este vorba...Apoi ca eu mi-as fi redeschis abonamentul...In iulie 2003. Dupa vreo 40 de minute de lamuriri, am aflat ca de fapt, banii nu intrasera in cont. De si mi se pare aberant ca dupa 3 luni de zile sa se trezeasca ca nu le-au intrat banii in cont, n-am mai zis nimic. Culmea este ca plata figura ca fiind inregistrata, dar ca nu intrasera banii in cont.
Am fost la banca, am luat o copie dupa ultimul ordin de incasare si l-am trimis la Mobifon. Atunci cei de acolo, vazand ca nu o scot la capat cu mine si ca nu ma pot pacali, au sunat la Kasolvenzia si au rezolvat situatia.
Insa cucoana aia care se ocupa de dosarul meu de la firma mai sus amintita nu vrea sub nici o forma sa priceapa ca plata a fost facuta si ma persecuta cu telefoanele ei aberante. Imi vorbeste urat, desi am fost intotdeauna foarte politicoasa cu ea desi imi vean sa o strang de gat.
Intrebarea mea este: ce pot face cu doamna aceasta? O pot da oare in judecata? Si pentru ce? Ma poate ea da pe mine in judecata si sa aiba castig de cauza? Va intreb asta pentru ca eu si chestiile astea de finante-economie suntem doua linii paralele si ma poate invalui pana nici eu nu mai stiu ce am vrut sa fac.
Va multumesc frumos si astept un raspuns cat mai rapid pentru ca pana una alta vrea ea sa ma dea ijn judecata..pentru ca nu am platit.
Aaa... Si pe cei de la Connex cum ii pot pedepsi pentru ca nu sunt in stare sa tina o evidenta coerenta a platilor si pun abonatii pe drumuri si isi bat joc de ei?
De data asta chiar inchei.
Celena

Post Reply