recuperare onorar
recuperare onorar
Am achitat in mai a.c. cu contract, factura si chitanta un onorar de 3500 lei unui avocat pentru redactarea si depunerea unei plingeri la CEDO. Inainte de termenul de depunere a plingerii, domnul avocat a decedat, fara sa mai apuce sa redacteze plingerea. Vaduva dumnealui mi-a restituit numai 2580 lei din onorariu, motivind ca restul de 910 lei reprezinta 350 lei cota de asigurarea catre Asociatia de Asigurare a Avocatilor aferenta lunii in care am achitat eu onorariul si 560 cota de 16% reprezentind impozitul care i s-ar fi retinut deja domnului avocat. Asta inseamna ca eu, in calitate de client al domnului avocat decedat, desi nu am beneficiat de serviciile pentru care am platit un onorar, mai platesc si asigurarea si impozitul pe care domnul avocat decedat le datora altor organizatii. Intrebarea mea este daca exista uin temei legal pe baza caruia mi se retin mie cotele de asigurare si de impozit mentionate mai sus.
Re: recuperare onorar
Buna seara !
Adresati-va in scris in legatura cu problema dv. baroului din localitatea dv - personal domnului presedinte al baroului cu o cerere scrisa.
Adresati-va in scris in legatura cu problema dv. baroului din localitatea dv - personal domnului presedinte al baroului cu o cerere scrisa.