Incuviintare executare silita

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Paco1

Incuviintare executare silita

Post by Paco1 » 05 Dec 2014, 23:39

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,sotul a primit o somatie de executare silita ieri si in somatie scrie ca executarea a fost incuviintata de Judecatoria X in Camera de Consiliu in data y,am cautat pe Portalul Instantelor de Judecata dupa numele debitorului,creditorului si executorului si nu am gasit nici o solicitare de incuviintare,am cautat si in lista de sedinte din ziua respectiva si nici acolo nu apare nici o inregistrare.De ce nu figureaza aceasta incuviintare in Portal?Este posibil sa nu fi solicitat executorul incuviintarea?
Multumesc.

Leon Carmen

Re: Incuviintare executare silita

Post by Leon Carmen » 06 Dec 2014, 13:57

De regula executorii judecatoresti nu inventeaza o Incuviintare a executarii silite, probabil nu ati cautat corect pe portalul instantelor.

Paco1

Post by Paco1 » 06 Dec 2014, 15:04

Buna ziua,multumesc pentru raspuns.Am mai cautat informatii pe Portal pana acum iar acum chiar daca am cautat informatiile dupa nume,am cautat si in lista de sedinte din acea zi ,am luat fiecare complet de judecata la rand si nu am gasit nici o informatie ,toate incuviintarile de executare aveau alti debitori,alti creditori si alti executori.In somatia trimisa de executor nu scria nr. document incheiere de executare silia,doar data incuviintarii executarii silite.Exista posibilitatea sa nu apara deloc aceasta incuviintare pe portal?
Multumesc.

Guest

Post by Guest » 11 Dec 2014, 18:54

Poate vrea sa va insele. Va recomand sa contactati un avocat inainte sa fie prea tarziu si sa nu mai vorbiti cu executorul decat prin intermediul avocatului.

Post Reply