pensia alimentara
pensia alimentara
Buna seara. Sunt despartita in fapt din luna iunie 2013.Divortul s-a pronuntat in luna mai2014 din culpa sotului. Fostul sot nu imi plateste pensia alimentara pentru cei 2 minori pe care ii am in intretinere, 16 si 14 ani si nici cheltuielile de judecata. Desi am fost reprezentata de un avocat si am cerut sa i se opreasca pensie din salariu nu sa procedat in acest fel iar el refuza sa imi plateasca pensia alimentara. Avocatul ma sfatuiut sa il execut silit iar acum executorul imi spune ca il poate obliga sa plateasa pensia restanta si cheltuielili de judecata dar nu il poate obliga sa imi plateasca in continuare in fiecare luna cum il obliga legea. Va rog sa imi spuneti cum pot sa ii fac poprire pe salariu, mentionez ca lucreaza la anaf deci are un serviciu stabil.Stiu ca se poate face o cerere la serviciu la el dar nu stiu exact cum trebuie procedat nici ce acte trebuiesc depuse.Va rog sa ma ajutati. Va multumesc anticipat.
Re: pensia alimentara
Tot prin executor se face cererea respectiva. Si executorul, poate, prin aplicarea dispozitiilor sentintei de divort care stabileste pensia de intretinere, sa dispuna poprirea pe salariu.