proces servitute
proces servitute
buna ziua.va rog sa ne ajutati in problema noastra.Am dat in judecata pentru un drum de servitute .in vatra dornei unde s-a judecat cazul am avut castig de cauza dar s-a facut recurs la judet unde sa respins cererea si ne-a dat definitiv si irevocabil.Am incercat si prin primarie dar nu a vrut nimeni sa ne ajute.Avem un copil cu handicap grav,solitam foarte des ambulanta dar pentru a ajunge la ea trebuie sa sarim mai multe garduri si totusi instanta a decis ca nu avem nevoie de aceasta cale de acces.Am vrea sa stim daca mai putem face ceva pentru optinerea servitutii.Daca trebuie va pot da mai multe informatii doar sa stiu care.Vreau sa mai adaug ca persoanele cu care ne-am judecat au foarte mari relatii la judecatoria si curtea de apel Suceava .VA MULTUMIM !
Re: proces servitute
Pentru inceput ar trebui sa spuneti daca exista vreo cale de acces (chiar si acces pietonal) catre proprietatea dvs.
Re: proces servitute
Avem o cale de acces pietonal, dar din păcate aceasta depășește numărul de 2 proprietăți, legale fiind doar 1 singură și de asemenea, este temporară.