falsificare semnatura, insusire bunuri necuvenite

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
miruna maria

falsificare semnatura, insusire bunuri necuvenite

Post by miruna maria » 06 Nov 2014, 17:07

Buna ziua,
Va scriu cu rugamintea de a ma sfatui in legatura cu urmatoarea situatie :
Prietena mea a lasat ( cu 5 ani in urma ) o copie dupa cartea de identitate , unor fini de-ai ei si i-a delegat verbal sa depuna o cerere la Ocolul silvic in vederea marcarii arborilor spre a fi taiati si a intra apoi in posesia lor. Cum se poate formula corect o cerere catre Ocolul silvic pentru a afla daca finul s-a folosit ,ulterior , de copia xerox si a depus in continuare cereri in numele ei pentru a beneficia de lemnele taiate. In cerere trebuie solicitate de la Ocolul sivic : 1. xerocopiile dupa cererile depuse in numele ei ; 2. chitantele din care sa rezulte suma si cantitatea ; 3. procesele verbale incheiate intre cei care au facut marcarea si beneficiarul lemnelor.
Este bine asa?
Doreste sa afle pe cale oficiala daca finii si-au insusit prin fals aceste lemne, ptr ca ulterior sa-i dea in judecata si sa le ceara contravaloarea acestora si a cheltuielilor de judecata. Ne puteti ajuta cu un sfat de specialitate. Mii de mutumiri. Cu stima , Maria Radu.

Silviu

Re: falsificare semnatura, insusire bunuri necuvenite

Post by Silviu » 06 Nov 2014, 18:39

Este corect cum v-ati gandit dvs.

miruna maria

Re: falsificare semnatura, insusire bunuri necuvenite

Post by miruna maria » 07 Nov 2014, 17:07

Mii de multumiri . Nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa rapid. Planul e bun , este mai greu cu redactarea cererii... Cu stima,
Maria Radu

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 4 guests