divort

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

divort

Post by Guest » 06 Nov 2014, 16:19

Buna ziua as vrea sa va intreb in legatura cu divortul , eu sunt in cipru ,am depus actele de divort prin avocata mea in februarie 2014 , ptr ca eu nu sunt in tara , iar fostul sot e din Carei jud Satul Mare , sa transferat de la Deva la Carei ,de acolo samutat la Bucuresti, DE LA BUCURESTI sa decis sa solutioneze cazul , orasul de unde este fostul meu sot . mentionez ,divortul e din vina lui , sunt luni de zile in care am platit un avocat pe DEVA si unul pe CAREI , si inca nu sa solutionat nimic .mai vreau sa mentionez sunt doar eu cu fetita mea in cipru si nu pot sa-i fac actele de sedere asigurari , nimic , ptr ca nu am sentinta civila de divort. pe linga faptul sa fostul sot foloseste si acum alocatia copilului . acum vreau sa intreb chiar nu ma poate ajuta nimeni in cazul asta ? asteptam sa se intimple ceva si nu se intimpla nimic . multumesc

Silviu

Re: divort

Post by Silviu » 06 Nov 2014, 18:50

Deci practic, unde se judeca pana la urma? La Carei? Va poate ajuta avocatul pe care il platiti la Carei, in cazul acesta. Urmariti evolutia dosarului dvs. pe portal.just.ro

Post Reply