Buna , povestea este urmatoarea ...
Am avut o relatie cu o fata timp de o luna de zile. Inaintea mea a avut un baiat cu care locuise timp de mai mult timp 2 ani si ceva.Dupa o luna de zile imi spunea ca vrea sa ne despartim pt ca ea nu mai stie ce simte si ca e data peste cap de situatia in care era(cu mine si sentimente inca active pentru fostul cu care banuiam ca mai vorbea din cand in cand).Ea sufera de depresie si e sub supraveghere medicala luandd un tratament. In fine.... Am fost de acord pe moment cu despartirea chiar daca mi-a picat greu ,pentru ca incepusem sa am sentimente pentru ea. Intre timp telefoanele nu incetau intre noi ....sunam si eu si ea..... In felul acesta imi dadea impresia si motive ca ar mai putea fi ceva intre noi acceptand si sa ne intalnim in oras(dupa aflasem ca ea era impacata cu fostul ei in timpul intalnirii). In a doa zi cand am aflat ca ea s-a imacat cu fostul , am vrut sa vad daca e adevarat si i-am dat intalnire la care ea refuza pe motiv ca are de lucru.Ea stiind ca sunt plecat din oras, si-a facut plan cu fostul de care am aflat . eu insistam sa ne vedem....ea nu si nu ... Atunci i-am spus la telefon ca am aflat si ca de ce mi-a ascuns si ca si-a batut joc de mine. Ea o dadea la intoarsa ....pana cand am zis ca ii voi trimite fostului ei poze cu mine si ea impreuna acasa la ea(poze care atestau ca am fost acasa la ea fara sa fie cu cv nuditate sau scene obscene). Ea m-a ignorat ....eu i-am trimis mesaje ca isi merita soarta ca si inainte cu fostul(a mai fost lovita de ala). I-am trimis printre celelalte un mesaj precum ca are 2 ore la dispozite sa imi raspunda ca altfel ii trimit pozele fostului pe contul de socializare. pana la urma ii trimisesem pozele aluia. Dupa ce a vzut ala pozele cred ca au avut o discutie si ea a inceput sa imi trimita mesaj precum sa citesc Codul penal 194 si 208....Vreau sa imi spune-ti va rog parerea voastra ....in cazul in care m-ar da in judecata daca as avea ceva sanse impotriva ei ...? Multumesc anticipat
Aparare pentru sms-uri trimise
Re: Aparare pentru sms-uri trimise
Ea nu va da in judecata, va face o plangere penala. Ce fel de sanse sa aveti "impotriva ei"? Ce anume va inchipuiti ca inseamna "da in judecata"?