Buna ziua,
Va solicit sprijinul in speta pe care o intampin si va multumesc anticipat.
In anul 2006 am cumparat doua loturi de teren extravilan, in imediata apropriere a intravilanului. Aceste loturi de teren fac parte dintr-o lotizare de 26000mp, obtinandu-se 28 loturi distincte, la care au fost deschise carti funciare in august 2006. Cadastrul a fost facut in sistem stereo 70.
In anul 2010, familia care a lotizat si obtinut cele 28 de loturi, a demarat procesul de trecere in intravilan a solei respective pentru a-si mari veniturile, reusind ca in anul 2011, Decembrie 21, sa obtina Hotarare de Consiliu la Primaria locala, prin care se aproba trecerea in intravilan.
Mentionez ca pentru trecerea in intravilan, asa cum o cerea legea, a trebuit modificata latimea aleeii de acces, cota indivza1/24, de la 7 la 9 m deschidere. Au fost facute reactualizari de cadastru , tot in sistem stereo 70, pentru fiecare lot in parte.
Familia respectiva, a platit anumite taxe catre diferite institutii pentru avizare si proiecte, DAR si a dat bani ca si ,,,atentii, mita, catre anumite personae publice""" pentru a obtine anumite favoruri, Ex: PRIMARUL Orasului, se specifica in inscrisurile pe care le detin, suma si valuta folosita.
Anul trecut, aceasta familie a instigat o alta persoana sa ma omoare, ca sa nu se afle aceste lucruri murdare pe care le-au facut in timpul cand eu nu eram fizic in tara.
Ulterior s-au demarat o serie de actiuni la politia locala, parchet si judecatorie.
In prezent sunt dat in judecata de catre 11 vecini, atat eu cat si OCPI-ul local, prin care se cere in instanta : rectificarea coordonatelor cadastrale .
Problema este ca acesti vecini, in momentul in care au obtinut autorizatii de construire, nu au respectat aceste coordonate, construind abuziv , blocand jumatate din aleea de acces.
Prin actiunea depusa in instanta, acestia doresc sa modifice toate coordonatele cadastrale, inclusive pentru proprietatiloe mele, actiune cu care eu nu sunt de acord.
Va solicit sa-mi comunicati, ce am de facut si cum pot sa ma apar impotriva acestor vecini, care sunt toti cu multi bani si au relatii.
Traiesc un calvar de peste un an de zile si nu stiu cat am sa m-ai pot indura, pentru ca am atatea dovezi, dar nimeni nu le ia in consideratie.
Am auzit ca ar exista un ordin dat de ANCPI, care nu permite aceste lucruri murdare sa se intample , dar nu stiu exact care este, daca puteti sa ma ajutati, va multumesc foarte mult.
Doresc sa va aduc la cunostinta si faptul ca au fost facute si documente false in numele meu, fara ca eu sa imputernicesc acele persoane si ca trecerea in intravilan s-a facut in baza unui certificat de urbanism expirat, care apare ca fiind reactualizat dar cand am facut studiul dosarului nu am regasit cererea de reactualizare. Cum pot sa contest aceasta trecere in intravilan?
Sunt foarte dezamagit pentru ca aceste nereguli facute de acea familie, mi-au pus viata in pericol si nimeni nu face nimic. Sa stiti ca sunt multe de discutat in acest sens.Am multe documente conform cu originalul si verificare facuta de OCPI, care sustin afirmatiile mele.
Am nevoie de sprijinul dumneavoastra,
Va multumesc si astept un mesaj din partea dumneavoastra.
Cu stima, Soare Laurentiu Constantin
actiune instanta pentru rectificare de coordonate cadastrale