Am nevoie de un sfat.
Sotia mea este executata silt pt o suma de aprox 8000 lei (cheltuieli ex. incluse)(credit de la ERB Retail). Nu detine decat un teren in coproprietate cu mine. Are momentan contractul de munca suspendat. Am vb cu creditorul si cei de acolo mi-au spus sa vb cu executorul pt ca ei nu ma mai pot ajuta cu nimic (esalonare, etc). Dupa ce am vorbit cu acesta a spus ca este de acord cu o esalonare lunara, angajanduse verbal ca nu o sa mai faca alte actiuni pt recuperare (stie ca sotia are contractul susp.) atata timp cat voi respecta platile lunare. Nu mi-a dat o cofirmare scrisa spunand ca aceasta este o intelegere intre noi, fara a putea fi inregistrata in vre-un fel. Putem sa stam linistiti cu un asa angajament? Riscam o actiune pt executarea terenului respectiv? Va multumesc.
executare silita - achitare in rate a debitului
Re: executare silita
Executorul nu poate dispune cu privire la achitarea in rate a debitului. Doar daca creditorul este de acord cu achitarea in acest fel. Faptul ca nu s-a intocmit niciun inscris in acest fel ar trebui sa va dea de gandit.
Terenul este in indiviziune, inainte de a executa terenul trebuie sa ceara partajul intre soti ...
Terenul este in indiviziune, inainte de a executa terenul trebuie sa ceara partajul intre soti ...
Re: executare silita
ok....dar atunci cand cere partajul, banuiesc ca eu voi sti, voi fi anuntat, nu?...si daca se intampla asta si eu platesc atunci pe loc totul, se opreste actiunea, nu?...oricum, credeti ca executorul ar putea avea vreun motiv ascuns sa ma "adoarma" cu aceasta promisiune verbala si el totusi sa continue actiunea defapt?