executare eos romania

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

executare eos romania

Post by Guest » 28 Aug 2014, 22:05

Buna seara.. As avea nevoe de un sfat pt ca sunt si eu intr-o situatie ff dificila cu cei de la eos romania.. in 2009 am luat un leptop de la flanco, 2 ani am avut grija s ail platesc lunar cum era stabilit in contract, ulterior am avut niste probleme cu jobul ne avand a platesc 3-4 luni eu m-au transferat la aceasta firma de creante eos.. am inceput sa primesc plicuri si tot felul de telefoane ca trebue sa platesc suma de 1300 de la 600 dupa ceva timp am primit o somatie de la biroul judecatoresc......... in care scrie; In baza titlului executoriu: contract de credite nr... pt executare silita de judecatoria.....
Ps. va somam faptul ca sa declansat urmarirea dumneavoastra silita.! se va desfasura si in lipsa dumneavoastra prin spargerea usilor etc tec..si find pedepsita cu inchisoare pana la 7 ani!!!
Ce fac?? eu locuesc cu mama mea nu am nimic pe numele meu decat buletinul!! si pentru suma de 1650ron +cheltuieli de judecata 420ron, care specifica in aceasta somatie primita de la biroul judecatoresc.. Nu pot sa platesc eu lucrez pe un sal de 10 mil si intretin intreaga familie.. chear pot sa imi faca ceva specificat mai sus!!! va ros sa ma ajutati cu un raspuns!!

Guest

Re: executare eos romania

Post by Guest » 01 Sep 2014, 14:34

Trebuie sa vorbiti cu un avocat. El va va explica alternativele.
Pe scurt, daca nu platiti, veti avea poprire pe salariu pana la plata intregii sume (adica datorie, dobanzi, cheltuieli de judecata si cheltuieli cu executarea). Nu se face inchisoare pentru asa ceva.

COCOLINO

Re: executare eos romania

Post by COCOLINO » 28 Oct 2014, 12:01

va contrazic ! cunosc somatiile si asa zisele executari de la Eos . Le trebuie o sentinta pe care nu o au ! pana una alta , adica pana nu va dau in judecata nu au ce sa va facaTermenul de prescriptie este de 3 ani.Asteptati sa va dea in judecata dar puneti bani de-o parte daca cumva nu se prescrie suma ! Succes

Post Reply