banca nu doreste sa-mi spuna daca am datorie

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
mihaii

banca nu doreste sa-mi spuna daca am datorie

Post by mihaii » 28 Aug 2014, 07:31

buna dimineata.sper ca am postat bine.
posed un card de debit vechi expirat perioada de valabilitate 2005 - 2007 pe care nu l-am mai folosit din 2006 deci de 8 ani, ieri(28 -aug 2014) am fost la sucursala bcr pt a-mi verifica situatia contului aferent cardului.
raspunsul angajatului BCR dupa ce ma verificat pe baza buletinului : contul dmv sa inchis perioada fiind prea mare. se inchide un cont in trei ani daca nu este utilizat.
am solicitat sa-mi dea la mana un act ca mi sa inchis contul dar nu mi sa dat.
deci pe perioada de pana la 3 ani pana cand banca mi-a inchis contul mi sa perceput taxa de administrare si dobanda aferenta.corect?.........am intrebat:doresc sa stiu daca am vre-o datorie la banca ca sa o achit pe loc si mi sa raspuns: nu putem sa vedem-sa accesam daca aveti datori la noi decat daca deschideti alt cont!
am intrebat: cum vine asta???am ramas tablou practic dmv nu vreti sa ii spuneti la o pers fizica daca are datorie sa o plateasca ???pe ce baza legala faceti asta??? apoi merg la alta sucrursala tot ieri sa vad ce mi se zice si la fell...aceasta problema suna a DNA nu a avocat,politie sau sezizare la banca cum vreau sa fac suna a coruptie-infractiune.
domnilor,doamnelor avocati cum pot eu ca persoana fizica sa stiu daca am datorie la banca sau nu???

Av. Aura Ivan

Re: banca nu doreste sa-mi spuna daca am datorie

Post by Av. Aura Ivan » 24 Oct 2014, 09:47

Faceti o adresa oficiala la banca centrala si explicati situatia. cereti informatii referitoare la fostul cont. Daca au inchis contul si nu v-au spus nimic de datorii pana acum, inseamna ca ele nu exista...
Banca are obligatia de informare a clientului, desigur.

Post Reply