Notificare de evacuare fara sentinta judecatoreasca

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Vio

Notificare de evacuare fara sentinta judecatoreasca

Post by Vio » 17 Aug 2014, 07:38

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca un Executor Judecatoresc poate emite o notificare de evacuare sau sau schestru, fara a fii emisa o sentinta judecatoreasca sau sa verifice daca cel in cauza este indreptatit sa o faca (proprietar sau parte procesuala).

Multumesc

C_A_Coltuc

Re: Daca un Executor Judecatoresc ..

Post by C_A_Coltuc » 19 Aug 2014, 07:44

Poate sa faca acest lucru

Avocat ANRP
Avocat Coltuc Marius Vicentiu | Coltuc Marius Law Firm | Baroul Bucuresti Avocat Coltuc Marius, din cadrul Baroului Bucuresti, specializat in drept civil si drept penal, este fondatorul cabinetului de avocatura "Cabinet Avocat Coltuc" cu o experienta de peste 12 ani. Instalati aplicatiile Line, Skype, Facebook Messenger si WHATSAPP.
Noi avem urmatoarele date:
- pentru aplicatia LINE – Cab. Av. Coltuc si numarul 0745150894
- pentru aplicatia Skype: user avocatcoltuc
- pentru aplicatia Whatsapp – numarul 0745150894
Facebook Messenger: Marius Coltuc. Ne vedem si auzim gratuit pe telefon. Date de contact: www.coltuc.ro/blog | Telefon: 0745 150 894

office_euromarmenor

Post by office_euromarmenor » 19 Aug 2014, 08:15

Nu se poate fara o hotarare judecatoreasca!

Guest

Post by Guest » 19 Aug 2014, 23:42

Multumesc!

Am primit o asemenea notificare, ce pot sa fac, este un abuz al executorului?

Vio

Post by Vio » 19 Aug 2014, 23:45

Daca poate face o notificare fara a verifica daca cele solicitate sunt reale sau nu, cine raspunde pentru consecinte?
Multumesc.

office_euromarmenor

Post by office_euromarmenor » 20 Aug 2014, 21:49

Ati primit o somatie? Va rugam sa specificati ce scrie in ea....sau trimiteti-mi un e-mail la : office_euromarmenor@yahoo.ro

matei sorin romeo

Re: Notificare de evacuare fara sentinta judecatoreasca

Post by matei sorin romeo » 03 Sep 2014, 12:41

Executorii judecatoresti doar transmit notificarile care li se aduc spre comunicare. Eventual pot verifica daca notificarea respectiva nu este impotriva legii sau a bunelor moravuri. Notificarea se inscrie in registrul de notificari al executorului judecatorsec si se comunica notificatului, urmand ca dovada comunicarii sa se puna la dispozitia notificantului.
Somatiile sunt emise in cadrul dosarelor executionale, deci in prezenta unui titlu executoriu si numai dupa ce executarea silita a fost incuviintata de instanta competrenta.
Cu consideratiune
Executor judecatoresc
Matei Sorin-Romeo
matei@executorjudecatoresc.ro

Vio

Re: Notificare de evacuare fara sentinta judecatoreasca

Post by Vio » 06 Sep 2014, 15:49

Ce nu am inteles eu cand se trimite o notificare:
- De ce nu se verifica daca notificarea este intemeiata si daca este facuta in urma unei verificari prin documente.
- Daca notificarea nu are la baza verificari si documente intemeiate si veridice, aceasta si efectele produse nu devin nule?
- Cine si cum raspunde daca notificarea nu contine un un adevar?

Multumesc.

Post Reply