AVEM NEVOIE DE AJUTOR (KRUK)
AVEM NEVOIE DE AJUTOR (KRUK)
Buna seara ma numesc Raluca sunt din TULCEA si AVEM SI NOI PROBLEME CU UN CREDIT CU CEI DE LA KRUK CEI DE MAI SUS CE ATI REZOLVAT?CELE 25 DE PERSOANE CARE VROIATI SA DATI KRUKUL IN JUDECATA?NOI AVEM UN CREDIT CARE CRED CA S-A TRIPLAT DEACUMA SI DORIM SA PLATIM LUNAR CATE 1000 DE LEI DAR AM OBSERVAT CA DIN ACEASTA SUMA PE CARE IO DAM LUNAR DOAR 300 DE LEI SE SCAD DIN SUMA IN REST NU STIU UNDE SE DUC SI PLUS CA INTR-O LUNA NEA MAI ADAUGAT SI 1400 DE LEI PENALIZARI SAU NU STIU CE DESI NOI PLATIM LUNAR MA POATE AJUTA CINEVA ?MULTUMESC FRUMOS
Re: AVEM NEVOIE DE AJUTOR
BUNA SEARA STIMATA DOAMNA !
Tot ce aveti de facut este sa intentati o actiune in instanta impotriva acestei firme, ce reprezinta un aprins subiect de discutii pentru foarte multi clienti care au luat imprumut si, care, sunt la ora actuala pusi in situatii penibile ca dealtfel si dv.
Avocat Mircea PELEA - 0724619081
Tot ce aveti de facut este sa intentati o actiune in instanta impotriva acestei firme, ce reprezinta un aprins subiect de discutii pentru foarte multi clienti care au luat imprumut si, care, sunt la ora actuala pusi in situatii penibile ca dealtfel si dv.
Avocat Mircea PELEA - 0724619081