dosar penal pentru nerecoltarea probelor biologoce
dosar penal pentru nerecoltarea probelor biologoce
buna ziua am o nelamurire cu un dosar penal care mi s a intocmit in data de 30 12 2012 , in aceea seara am fost ridicat din partea dreapta a autovehicului acesta fiind parcat si oprit in fata domiciliului, dupa ceea am fost supus testului etilotest pe care l am refuzat categoric pentru ca am considerat ca la momentul acela ma consideram pieton , dupa care am fost luat mai mult cu forta de catre agentii de politie si dus la spital, aici doctorul a scris in procesul verbal ca nu eman halera , stare buna de echilibru ,cooperant, dupa am semnat acest proces verbal facand si mentiunea ca am fost luat din fata domiciliului dupa am semnat si procesul verbal al politiei facand aceiasi mentiune, in decursul perioadei am tot umblat dupa acest dosar , uite dosaru nu e dosarul, dupa care a ajuns la procuror ce am inteles ca mi sa fct rehizitoriul ce a si putea face in acest caz , plus ca am niste documente facute de catre agentii de politie care sunt false, va multumesc anticipat!!!
Re: dosar penal pentru nerecoltarea probelor biologoce
La fel de bine puteti declara ca ati vazut niste martieni.
Nu va mai contraziceti cu Politia daca stiti ca nu aveti martori de partea dvs. si stiti ca nu este nicio camera video in apropiere, care sa va filmeze.
Altfel, degeaba mergeti in fata judecatorului, pentru ca judecata se face pe dovezi/martori.
Nu va mai contraziceti cu Politia daca stiti ca nu aveti martori de partea dvs. si stiti ca nu este nicio camera video in apropiere, care sa va filmeze.
Altfel, degeaba mergeti in fata judecatorului, pentru ca judecata se face pe dovezi/martori.
Re: dosar penal pentru nerecoltarea probelor biologoce
am si martor nu ma contrazic cu militia dar din cate cunosc si eu un agent de politie ar trebui sa resptecte niste regulii maine poimaine te ia din casa si iti ia permisul