Prescriere credit

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
jeknoris

Prescriere credit

Post by jeknoris » 21 Jul 2014, 17:48

Am un credit de nevoi personale la Alpha Bank in valoare de 9300 euro din 2007 si un card de 5200 lei. Am platit 2 ani dupa care nu am mai putut plati. De o perioada ma asalteaza cu notificari o firma de recuperari APS Romania. Va rog spunet-mi ce trebui sa fac ca m-au disperat. Datoria nu am recunoscuto, normal nu trebuia sa fie prescrisa?

Leon Carmen

Re: Prescriere credit

Post by Leon Carmen » 23 Jul 2014, 14:58

In momentul in care societatea de recuperare creante incepe executarea silita impotriva dvs., trebuie sa formulati contestatie la executare. Pe notificari exista vreun nr. dosar de executare silita?

jeknoris

Post by jeknoris » 25 Jul 2014, 20:48

Inca nu au inceput executarea, da ma tot ameninta cu ea. I-mi tot zic sa le pun bani cat pot eu pe ambele creante. Nu le pun nimic pentru ca, eu nu am nici un contract cu ei. Ce se poate intampla? Ma pot ei executa ? Pot sa-i dau in judecata? Eu am mai bine de 5 ani de cand nu am platit nimic. pot sa cer prescriptia creditelor?

jeknoris

Post by jeknoris » 25 Jul 2014, 20:52

Apropo de dosar nu exista.

Leon Carmen

Post by Leon Carmen » 26 Jul 2014, 17:37

Constituie acte de recunoaştere tacită plata parţială a datoriei, ceea ce intrerupe cursul prescriptiei. Nu faceti nici un demers in acest sens!

Mihaela MM

ce pot face?

Post by Mihaela MM » 05 Aug 2014, 21:31

Bună seara!
Vă rog ajutați-mă și pe mine cu un răspuns pentru următoarea situațieː
Tatăl meu a murit într-un accident de muncă
După moartea sa ,s-a făcut succesiunea pentru 2 copiii și pentru mama
Unul din copiii este acum executat silit pentru o datorie de 10000 ron
Astăzi am primit o notificare-încheiere pe adresa mamei ,de la Oficiul de Cadastru și Publicitate imobiliară prin care se comunica că se începe urmărirea silită asupra imobilului deținut de cei trei proprietari ,în favoarea creditoarei S:C:.......
1.Spuneți-mi este posibil ca apartamentul să fie scos la licitație?
Dacă se poate face dovada că fratele nu se mai corespunde cu mama de ani buni ,este posibil să piardă un bun pentru care a muncit 40 de ani?
2Ce ni se poate întămpla din partea firmei de recuperare /birou judecătoresc?

Post Reply