def - examinatori mediocri, nedreptate

Discutii privind profesia de Avocat. Organizare. Fiscalitate.
Post Reply
tina_r

def - examinatori mediocri, nedreptate

Post by tina_r » 25 May 2005, 16:14

Am sustinut si eu proba orala, la Statutul profesiei de avocat si L.51/1995. Ma pregatisem temeinic. Am contrazis examinatoarea cu doua chestii despre care ea habar nu avea, nu stapanea deloc materia. M-a depunctat cu 2 puncte. Pana sa aflu nota pe care o banuiam scazuta din start, am acostat-o imediat ce a iesit din sala si i-am aratat articolele din Statut - care imi dadeau dreptate - art.144 si art.124 din statut(nu vreau sa intru in amanunte juridice). A incercat sa se scoata, iar apoi concluzia a fost : nota a fost pusa deja, domnisoara. In cine sa mai avem incredere?Am invatat pe branci pentru acest examen, iar nedreptatile sunt la tot pasul, examinatorii lasa uneori de dorit, nu vreau sa jignesc, dar m-am simtit tare nedreptatita. Examinatoarea nu era nici macar profesor universitar sau vreun cadru didactic,un simplu avocat, o femeie trecuta de a doua varsta care nici macar nu isi cunoaste materia din care ne examina.Mi-am varsat si eu putin oful la voi. Succes in continuare!

croc

Post by croc » 25 May 2005, 16:43

voi ati intrat deja in examenul pentru definitivat?
Bafta in continuare, ignora episoadele astea si asteapta sa o ai adversara; :evil:

tina_r

Post by tina_r » 25 May 2005, 18:00

Asta astept cu nerabdare, sa o umilesc putin in intanta.

Post Reply