actiune in constatare?
actiune in constatare?
....in anul 1970 tata si mama primesc o parcela de 1500mp(de la Consiliu Popular ) pe care construesc o casa (au documentatie de constructie) si doua anexe .In continuarea acestei suprafete au gradina care se termina in albia unui rau ,aproximativ 5000mp.Dupa revolutie mama primeste si ea 5000mp -constituire(lucrand la CAP) spunandu-i-se ca aceasta suprafata este in continuarea celor 1500mp.Deci ar fi in total 6500mp.Anul acesta am vrut sa facem un cadastru si am constatat ca nu putem deoarece aceasta suprafata a mamei se afla sub casa.Am inteles ca mamei nu trebuia sa i se dea prin constituire in intravilan.In titlul de propietate al mamei terenul este trecut in extravilan, dar de fapt terenul de sub casa si o parte din curte se afla in intavilan -acest lucru reiese din schita cadastrala de la primarie.Deci din parcela de 1500mp aproximativ 730mp sunt in intravilan.In anul 1986 tata apare cu suprafata de 5300mp intr-un regitru agricol de la primarie.Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a rezolva problema ? MULTUMESC anticipat .