accident aviatic Italia

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

accident aviatic Italia

Post by Guest » 27 Jun 2014, 14:20

Sunt Neagu Florica din Romania judetul Constanta si as dori o lamurire in ceea ce priveste cazul meu.
In 2004 luna iulie am trecut printr-o drama cumplita, fata mea in varsta de 21 ani a decedat in urma unui accident de avion in Italia orasul Grosseto.
S-a intamplat chiar de ziua ei de nastere surpriza fiind facuta de colegele ei si anume o plimbare cu avionul unui amic de-al lor .Avionul sa prabusit si au decedat amandoi.
Fata mea era cu contract de munca in Italia .
Avem un avocat italian pus din 2004 , nu a fost nici un proces iar la finalizarea anchetei in 2005 martie noi nu am avut acces la dosar si sa incheiat cu eroare de pilotaj .
Nu am stiut daca sa stabilit o despagubire pentru fata mea, iar dupa 3 ani am primit o suma de la Alianzz foarte putin sub suma stabilita de tribunalul din Grosetto.
In 2009 in urma unui mesaj trimis de noi avocatului am aflat ca suma este mult mai mare stabilita de tribunalul din Grosetto.
Ce trebuie sa facem avand in vedere ca avocatul imputernicit de noi a primit din asigurare o suma de 30.000 de euro si acum nu ne mai raspunde la nici un mesaj nu mai da importanta cazului.
Asteptam raspuns.
Va multumim anticipat.

office_euromarmenor

Re: accident aviatic Italia

Post by office_euromarmenor » 27 Jun 2014, 20:15

Plangere Penala pentru INSELACIUNE depusa la politia din Italia, cu siguranta avocatul din Italia a avut grija sa mearga pe marginea prapastiei fara sa cada, e greu de dovedit dar nimic imposibil. Pentru inceput mergeti in Italia, depuneti plangerea mai sus mentionata si luati legatura cu Ambasada Romaniei in Italia. Daca nu primiti nici un raspuns dati stirea asta prin presa....Veti primii un raspuns rapid.

Silviu

Re: accident aviatic Italia

Post by Silviu » 27 Jun 2014, 20:20

^^

Doamna,

Exista avocati romani in Italia, care practica cu succes si ajuta conationalii in nevoie. www.studiolegalenedea.it - aici gasiti unul dintre ei. Nu cred ca se va supara nimeni daca adresati o intrebare ...

Asta inainte de a merge in Italia, poate reusiti sa dati un telefon inainte, e MAI IEFTIN si mai sigur. Apoi puteti sa faceti si ce va sfatuieste "biroul" ....

Post Reply