Buna seara,am pus o intrebare succinta legata de executare sulta,dar cred ca trebuie sa detaliez situatia.
Eu detin o locuinta in coproprietate cu cota de 50%,loc in care nu locuiesc,sunt plecat si ajung o data la 5 ani.
In 2009 copropietarul,care mi-este si ruda,obtine un partaj,despre care nu mi-a adus la cunostinta,citarea facandu-se prin afisare,instanta neavand cunostinta despre amanuntul ca domiciliul meu se afla in alta parte.
Ca urmare reuseste sa-si legalizeze toate modificarile aduse imobilului,ilegal si fara acordul meu,neautorizat.A marit partea locuintei sale peste partea mea,astfel incat accesul,usile de la intrare le-a mutat exact in fata ferestrelor mele,fiul ,desi detine o locuinta proprie,si-a facut locuinta si la mama,construindu-si o terasa care ocupa la parter jumatate din fatada mea.
S-au depus la dosar o evaluare,care nu corespundea realitatii,o expertiza tehnica care lua in calcul si suprafete exterioare,s-a patruns in locuinta mea fara drept pt realizarea lor,s-a ajuns la concluzia ca suprafata copropitarului e cu 8,6% mai mare,obligandu-l la o sulta coforma.In realitate spatiul detinut de acesta e cu aproape 70% mai mare.
Aflu de acest proces la 1 an jumatate,in decembrie 2010,cand,in urma distrugerilor pe care le-au adus locuintei mele,am facut reparatiile necesare.
Pentru ca trebuia sa plec acolo unde se desfasoara viata mea reala,depun plangere penala,la politie,la urbanism,reclamand atat modalitatea partajului ,cat si alte prejudicii legate de tulburarea de posesie.Dosarul penal primeste NUP in 2011.
Din motive obiective nu m-am putut deplasa sa intreprind alte actiuni,din 2010 pana in 2014.
Am sanse sa execut sulta?