Conflict cauzat de alt coleg,decizie incorecta pt mine

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Conflict cauzat de alt coleg,decizie incorecta pt mine

Post by Guest » 25 Jun 2014, 00:59

Buna Ziua !
Lucrez la o firma de productie , antene de telecomunicatii . Am un coleg caruia nu ii pasa de nimic , face minimul necesar , lucreaza urat , isi bate joc de colegi , nu este deloc om de echipa , etc . Datorita posturilor , eu lucram cel mai mult cu el . Au mai fost probleme , chestii in neregula , am mers sa sesisez superiorului , dar nu s-au luat masuri . Intr-o zi cand m-am intors la post , l-am prins cum mi-a taiat de pe antena niste piese . Nu dura mult sa le repar , dar asa ceva mi se pare inadmisibil . Decat sa merg a nu stiu cata oara la superior si sa il "parasc" iarasi , i-am incurcat niste piese care se folosesc la productie ( nu i-am umblat efectiv la produs , la antena , ci la piese ) . Cand vin iarasi la post , vad ca mi-a facut mai rau , apoi merg sa mi le i-au inapoi , nu ii convine , ma impinge pe acolo . Vine seful , ne spune sa ne potolim , si de fata cu el ma scuipa . Aveam o piesa in mina si de nervi i-am dat-o in cap . S-a decis sa ni se faca referate pt. asta . Am dat si declaratii amandoi . Cand am ajuns la comisie , erau deja facute propuneri pt sanctionarea noastra : eu -10% salar pt. 3 luni , iar colegul , avand si alt referat plus reclamatii de la colegi : desfacerea contractului . In timp ce doamna de la personal citea declaratia , a spus ca n-are timp de asa ceva si ca sa se scape usor ne desface contractul la amandoi . Surprinzator , seful a fost imediat de acord . Cand incercam sa ma apar , tot eram intrerupt , parca nici nu aveam dreptul al replica . Am cerut audiere la domnul director dar am fost refuzat . Ce i-a deranjat cel mai mult a fost faptul ca am facut si eu "sabotaj". Le-am spus ca primul care a facut a fost colegul , eu am mers sa imi iau piesele inapoi , am decis eu sa actionez din moment ce la alte sesizari nu s-au laut masuri .
Am fost primul sabotat , am fost impins , scuipat , iar tot eu sa fiu dat afara . Mi se pare total fara sens . Colegii imi iau apararea , chiar ar da declaratii pt. mine , stiu ca sunt un coleg care a lucrat bine , a ajutat , etc . Toti sun socati de unde s-a ajuns . Dar nimeni nu vrea sa asculte chiar tot , mai amanuntit . Am gresit intr-adevar umblandu-i la piese , dar a fost de nervi si datorita faptului ca era a nu stiu cata problema care nu s-ar fi rezolvat si a trebuit sa fac ceva . Este prima abatere , nu ma nici o alta mica reclamatie sau referat , nimic . Stiu angajati care au avut conflicte mai urate si lucreaza bine mersi si in ziua de azi .
Multumesc anticipat !

office_euromarmenor

Re: Conflict cauzat de alt coleg,decizie incorecta pt mine

Post by office_euromarmenor » 26 Jun 2014, 20:46

Salut! Din pacate si spun din pacate, ai actionat foarte rau...se mai fac glume intre colegi, se mai fac astfel de baze, daca procedeul se repeta trebuia sa-l filmezi sau sa-i filmezi CAPODOPERA, nu stiu cati sefi ar fi de acord cu asta. revenim: Poti depune la Politie o reclamatie pentru ULTRAJ..deoarece te-a scuipat si exista martori, banuiesc ca pe langa asta poti adauga si CALOMNIE SI INSULTA, toate acestea trebuiesc probate. Apropo daca toate acestea s-au petrecut in incinta locului de munca se numesc : Accidente de munca care trebuiesc sesizate la ITM . Referitor la partea a doua s-a dispus la aceasta masura pentru a impaca si capra si varza. Mergeti inca o data la seful dvs si discutati cu el despre cele intamplate. O seara placuta!

Post Reply