Hartuire si disperare.
Hartuire si disperare.
Buna ziua.Ma numesc Harsani Ioan cu domiciliul in comuna Savarsin,jud.Arad,casatorit cu doi copii. Va rog a ma indruma si chiar a ma ajuta intr-un eventual demers impotriva abuzurilor impotriva mea si a familiei mele.Incerc sa va descriu intr-un spatiu mai restrans abuzurile,hartuirile,amenintarile cu moartea de catre organele statului prin adeptii regimului pedelist din Romania.In cursul anului 2005 am fost angajat in cadrul echipajelor de control pe drumurile nationale din Romania in functia de controlor trafic,apartinator CNADNR-DRDP Timisoara-biroul Arad.Datorita faptului ca mi-am facut datoria fara nici un echivoc fata de statul roman prin contributia mea la depistarea si sanctionarea transportatorilor rutieri care au incalcat normele legale de circulatie pe drumurile publice,fara a face vreun rabat si fara sa-mi dau seama de mafia care patroneaza transporturile cu materiale divizibile pe drumurile nationale din parimetrul judetului Arad si pentru ca in anul 2008 am primit pe terasa unui bar detinut de mine staful electoral al PSD Arad,am fost nenorocit si distrus.Astfel ca in urma aplicarii unor sanctiuni firmelor protejate de directorul regionalei Timisoara Ioan Malita,Pistru Eusebiu -fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor,inspectori ai Autoritati Rutiere Romane si alti membri ai mafiei basiste am fost supus la razbunari inimaginabile impotriva mea si a familiei mele.Desii aveam cele mai bune rezultate din cadrul regionalei Timisoara in anul 2007 am fost concediat fara a exista la baza motive reale si justificate.Am contestat in instanta aceasta decizie in urma careia sentina Tribunalului Arad si a Curtii de Apel Timisoara au hotarat repunerea mea in drepturile anterioare concedierii abuzive.Din acel moment a inceput calvarul vietii mele prin amenintarile directe ale secretarului de atunci Pistru Eusebiu,prin controalele dirijate de catre Blejnar Sorin prin DGFP Arad,Garda Financiara respectiv directorul numit de acesta Draganesc Marius la intreprinderea individuala pe care o detineam in urma carora am primit amenzi in valoare de circa 50 de mii de lei intr-o perioada de 2 luni de zile, care au reusit sa sisteze activitatea firmei mele solicitand insolventa, controale dirijate de Iotcu Nicolae -presedintele Consiliului Judetean Arad,prin politia locala si judeteana,precum si a altor controale din partea OPC Arad,Protectia Mediului,Metrologie Arad si organelor silvice din cadrul D.S Arad.Am fost chemat la sediul politiei Arad fiind amenintat cu intocmirea de dosare penale pentru infractiuni inventate de acestia.In anul 2010 au fost efectuate la nivelul DRDP Timisoara concedieri colective si binenteles ca dintre cele trei persoane concediate eram si eu cu un preaviz de 30 de zile.Nu am fost surprins ca ma numaram printre cei vizati dar ma surprins curajul acestora stiind ca aveam cele mai bune rezultate.Am contestat acel preaviz cu voce tare si pana la urma CNADNR Bucuresti a dispus revocarea acestor preavize si au fost anulate.In urma celor intamplate am despus un memoriu la directorul general al DRDP Timisoara in care am reprosat toate abuzurile si am descris ilegalitatile care se comit impotriva mea precum si a faptelor mafiote care se petrec pe drumurile nationale a judetului Arad.In urma acestui memoriu am fost din nou concediat abuziv.Am contestat si aceea decizie castagand-o din nou atat la tribunalul Arad cat si la curtea de Apel Timisoara.In anul 2010 odata cu arestarea unui numar de 10 politisti din cadrul politiei Arad si a unui colege pentru luare de mita am fost amenintat cu moartea prin publicarea unui anunt in ziarul Jurnal Aradean a unui anunt funerar cum ca as fi decedat iar intr-o dimineata a unei zile am gasit la poarta casei mele un sicriu pe care era inscris numele meu.Ingrozitor.Am intentat un proces ziarului respectiv pentru anuntul respectiv intr-cat persoana care a solicitat acel anunt nu a putut fi identificata de organele de politie,datele acestiua nefiind reale.Sant foarte multe de adaugat,sant in acelasi timp disperat,sant distrus,mi-am pierdut totul,inclusiv familia.Sotia si fica mea au plecat la munca in Italia de frica iar eu am ramas singur si disperat.Pentru toate scrie aici detin acte si dovezi certe si incontestabile.Va rog sa ma ajutati prin mijloace legale sa incerc sa-mi recuperez deminitatea si suferintelke la care am fost supus de regimul pedelist.va multumesc din sufelt si astept un raspuns de la dvs.Cu respect I.harsani