EXECUTARE SILITA
EXECUTARE SILITA
BUNA ZIUA.IN ANUL 2006 AM LUAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE LA BRD IN VALOARE DE 5000 DE EURO .AM ACHITAT RATA PANA IN 2007 CAND AM FOST DISPONIBILIZAT.IN ACEL MOMENT LOCUIAM CU PARINTII.DIN ANUL 2009 NU MAI LOCUIESC ACOLO.PE ADRESA PARINTILOR AU SOSIT MAI MULTE NOTIFICARI DIN PARTEA EOS KSI .EOS KSI A CUMPARAT CREANTA NU DE LA BRD CI DE LA ALTA SOCIETATE.DECI BRD A VANDUT UNEI SOCIETATI CARE LA RANDUL EI A VANDUT CELOR DE LA EOS KSI.ACUM DUPA 7 ANI IN CARE EU PERSONAL NU AM SEMNAT NIMIC IAR NOTIFICARILE AU SOSIT PE ADRESA PARINTILOR AM PRIMIT HOTARAREA JUDECATOREASCA DE EXECUTARE SILITA.AM VERIFICAT LA JUDECATORIE SI ESTE ADEVARAT.CE SFAT IMI DATI?DACA EOS KSI A TRIMIS NOTIFICARI IN TOT ACEST TIMP PRESCRIPTIA DE 3 ANI SE ANULEAZA?SE POATE FACE CONTESTATIE DACA A TRECUT MAI MULT DE 15 ZILE DE LA HOTARAREA DE EXECUTARE SILITA?ASTEPT UN RASPUNS.MULTUMESC.
Re: EXECUTARE SILITA
Notificarile nu intrerup prescriptia. Incheierea de incuviintare a executarii silite nu este prevazuta cu nici o cale de atac. Se poate face contestatie in termenul legal impotriva actelor de executare, cum ar fi somatia, instiintarea privind masura popririi etc., sau se poate cere anularea contractului de cesiune dintre BRD si Eos Ksi.