Ce sa fac

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Costy 219

Ce sa fac

Post by Costy 219 » 15 Jun 2014, 19:00

buna ziua am si eu o problema lucrez la o agentie de pariuri din cate am intelese este prin franciza in data de 12/6/14 iar a doua zis ma sunat sefu meu si mia zis ca am o lipsa de 1700 de lei problema este urmatoare eu nu am semnat registru de casa la primire si nici cand am predat bani nu am semnat nimic cu ce suma iam dat patronul a profitat de okazia ca eu ma mai jucam din cand in cand iar eu banuiesc ca misa pus la cale o inscenare pt ca in seara respectiva nu misa putu fce casa deoare ce nu merge internet iar a doua zi a facuto el singur ''el putea sa vina sa zica ca am iesit si mai mult lipsa''' ce pot face sa justific ca nu am luat nici un ban greseala mea a fost ca in acea firma nu se intocmea nici un act de primire predare a banilor ajutatima cu un raspuns va rog la ce ma pot astepta este o suma mare incat sa risc sa fiu dat in tribunal ce pot pati

Guest

Re: Ce sa fac

Post by Guest » 12 May 2015, 13:39

Cred ca cel mai responsabil lucru pe care poti sa il faci este sa iti angajezi un avocat, sau macar sa porti o discutie fata in fata cu unul.

Post Reply