Buna Ziua,
Am o problema care apare cam incurcata.
In 2008 am cumparat o proprietate impreuna cu prietena mea fiind olandeza care sa mutat in romania cu mine cu cei doi copiii. Copii nu sunt ai mei sunt de la un alt barbat. Noi am fost impreuna, aproape ca ne casatorisem.
in 2008 am platit 3000,00 avans
A durat un an pana ce fosti proprietari au terminat actele.
In 2009 sa achitat restul sumei in fata notarului total 15000 euro.
+ 3000 euro care i-am platit in bunuri si servicii fostilor proprietari.
proprietatea a fost trecuta in numele nostru (cu drept de folosinta a curtii) in ceea ce priveste case 2x plus anexe si curte (502m2) iar restul in numele meu 4500 m2 livada si teren arabil.
nu noi nu mai suntem impreuna si ea nu vrea sa se separe .. zice ca ea nu vrea sa plece, nu vrea sa ma despagubeasca, nu vrea despagbire, nu vrea decat sa stea acolo. Intre timp a mai adus a fata acolo o prietena si nu pot sta acolo cu nici un chip pentru ca face taraboi de cate ori sunt acolo .. as putea sa stau intruna din case daca nar face cearta ..
Eu nu mai locuiesc acolo de cativa ani 3.5 ani si asi vrea sa ies din indiviziune. Da ea nu coopereaza.
Ce e de facut ..
Ea zice ca a investit timp si bani si munca...dar nu se cunoeaste nimic .. un pic de gradina pentru legume .. (cca 100m2) pe care tot eu am inceput-o .. dar si eu am facut treaba acolo, reparatii acoperisuri, instalatii sanitare dus si WC en fosa, constructii si altele toate facute de mine.
Intre timp ea a facut un imprumet la fratele ei de 20000 euro si zice ca ea a platit si zice este al meu..
Pe actele de la notar scrie altfel ca e mai mult al meu decat al ei..
Caut avocat care poate sa descurce lucrulile .. :-)
in zona Curtea de Arges.
indivisiune caz incurcat - proprietar strain - no coopereaza