Acuzat pe nedrept de furt

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
victor76

Acuzat pe nedrept de furt

Post by victor76 » 23 May 2014, 16:49

Buna ziua,

Ma numesc Victor si am fost acuzat pe nedrept de furt calificat.
Am nevoie de sfatul cuiva ce cunoaste legea in Romania.
In data de 19.05.2014 bunicul meu a murit. Am cerut invoire de la locul de munca (daca un ma insel aveam dreptul la 3 zile liber in caz de deces in familie). Seful mi-a spus ca nu are "om" sa ma inlocuiasca asa ca seara m-am prezentat la munca (mentionez ca am fost dus la munca de sotie, iar ea a plecat cu masina). Marti am fost chemat la locul de munca si acuzat ca duminica noaptea am furat intrand cu masina personala in curtea unitatii.
Am cerut camerele de supraveghere sa le verificam, am cerut valoarea prejudiciului, am solicitat sa se cheme politia, dar nimic.
Acum nu-mi platesc salariu pentru a recupera prejudiciul.
Am nevoie urgenta de un sfat.
Va multumesc.

Guest

Re: Acuzat pe nedrept de furt

Post by Guest » 30 May 2014, 05:30

1. Daca v-au facut plangere penala pentru furt, faceti-le plangere penala pentru inducerea in eroare a organelor judiciare
2. Daca nu v-au facut plangere penala pentru furt dar va acuza de furt, faceti-le dosar penal pentru calomnie si insulta, gestiunea frauduloasa (neplata salariului), inselaciune (incalcarea contractului de munca daca aveti)
3. Pentru neplata salariului puteti face plangere la Inspectoratul Teritorial de Munca, si-i puteti da in judecata in litigii de munca la tribunalul din raza caruia isi are sediul angajatorul

P.S. Nu va asteptati sa se intample nimic fiindca statul roman nu exista, dar daca angajatorul nu da spaga "autoritatii" mafiote sau nu plateste deja taxa de protectie, situatia va fi in favoarea dumneavoastra

Post Reply