Buna ziua
Am nevoie si eu ne niste informatii daca sunteti draguti sa ma ajutati. Pe scurt, am pierdut un proces in urma caruia trebuie sa platesc daune morale si cheltuieli de judecata, suma este undeva la 5000 de lei cu tot cu onorariul executorului. Primesc de vreo cativa ani somati, nu am nimic pe numele meu, apartamente, terenuri, masina etc, lucrez cu norma de 2 ore/zi. Acum pe langa aceea somatie am mai primit o hartie in care spune ca se prezinta la domiciliul meu pentru sechestrarea bunurilor mobile care imi apartin. Eu domiciliul il am la parintii mei, acolo si locuiesc, singur caci ei sunt plecati. Ma intereseaza ce se intampla mai exact, la ce sa ma astept. Vine executorul imi bate la usa, eu deschid il poftesc inauntru, il tin la usa? Incepe sa cotrobaie prin casa? Mentionez ca lucrurile din casa nu sunt ale mele. Eu personal nu am dat banii pe nici unul din ele, dar parintii mei la multe nu au facturi si chitante pe numele lor, ba mai sunt si vechi (mobila de exemplu) de 20-30 de ani. Ma intreaba pe mine ce bunuri am, dau o declaratie pe proprie raspundere ca nu am nimic sau incep sa umble si sa puna pret pe ce vede? Sau exista o valoare minima dupa care se uita?(ca sincer nu cred ca imi ia cd-ul cu hrusca pe care poate il valorifica la 2 lei bucata sau mobila de 30 de ani care nu stiu daca rezista sa o care pana la o masina de transport). Daca e varianta a doua, ca pun sechestru pe ce nu am acte, cum pot parintii mei sa dovedeasca ca sunt ale lor fara o chitanta tinuta de acum 10-15 ani?
Va multumesc anticipat!
executare silita - bunuri mobile