ce se intampla dupa poprire?

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
iulia82

ce se intampla dupa poprire?

Post by iulia82 » 17 May 2014, 13:28

Am si eu o intrebare de fapt mai multe .... eu impreuna cu un verisor suntem pe o firma pe care am facut.o impreuna prin 2012 ... afacerea nu a mers eu am luat hotararea sa plec din tara si am lasat acte care urmau sa le depuna el precum eu ies din firma si vine altcineva in locul meu , in aceelasi timp am si sunat la o firma care ne distribuia piese unde eu am dat un bilet avalizat in nume personal si i-am rugat sa nu mai trimita nimic din momentul acela, eu am plecat din tara si nu prea am acces la nimic si in luna decembrie mi s-a pus poprire pe toate conturile, si am aflat ca de fapt nu m-a scos din firma ca de fapt au mai luat in continuare piese si anul trecut prin august firma nu a mai produs nimic, acum intrebarea mea este ok mi-au pus poprire pe conturi asta este oricum nu le mai foloseam dar ... ce se poate intampla mai departe tin sa precizez ca am masina pe nume si alte maruntisuri ... eu habar nu am ce s-a intamplat mai departe cate datorii s-au acumulat si asa mai departe pot sa il dau in judecata? ce pot sa fac? o perioada am mai tinut legatura si m-a asigurat ca o sa plateasca tot si asa mai departe dar nu am incredere ...in aceste cazuri vin efectiv si iti ridica bunurile sau?

Post Reply