acte casa
acte casa
Buna ziua !ma numesc Gica si am si eu nevoie de niste lamuriri daca se poate >Cand m-am casatorit parintii mei mi-au dat un apartament si parintii sotului un apartament ,totul s-a facut in mod egal nunta casa absolut tot ,ne-am decis sa-l vindem pe al meu in vederea renovarii pe cel al sotului .cand am terminat de renovat casa ,intamplator zic intamplator pt ca daca nu trebuia sa ne facem mutatia pe buletine nu aflam cu siguranta acest lucru ,socrul meu a facut actele la apartament in asa fel incat sotul meu era proprietar si socrul avea drept de uz fruct.si fara consimtamantul lui noi nu am putut sa nefacem mutatia pe apartament ,ma rog in consecinta eu ,parintii mei am fost ,nu stiu cum sa ma exprim sa nu sune urat.trecand ppeste toate astea .Noi ne-am hotarat sa ne ridicam o casa .insa banii care i-am avut in prima faza au ajuns pentru casa la rosu .,urmand ca anul acesta sa vindem apartamentul si sa ne apucam constructia casei la gata .Am vandut apartamentul si acum incercam sa construim casa la gata .Intre tim am constatat ,banuit nu am nicio certitudine insa am gasit un bon care era pe numele socrului ,in fine ,cred ca socrul strange chitantele de la casa pt ca si sotul meu e dubios a luat materiale cu valoare destul de mare de la care el zice ca nu ia factura ,si de aici banuiesc ca facturi chitante se fac pe numele socrului ,intrebarile mele sunt urmatoarele cat rau imi poate face mie si copilului inconditiile in care Doamne fereste s-ar intampla ceva intre mine si sotul meu ?si am uitat sa mentionez ca socrul meu insista sa mearga sa faca intabularea casei el .ce pot sa fac ?vreau un sfat ?nu vreau sa aflu peste ani ca eu si copilul meu putem fi dati afara din munca mea a parintilor nostri )atat ai lui cat si ai mei =munca noadstra de atatia ani?ce ma invatati sa fac si cam ce ma paste pe viitor ?iar cu intabularea cum fac?imi poate face vreun rau daca merge el sa bage acetele?motivatia lui pe insistenta de amerge sa faca el intabularea casei este ca pe el il costa mai putin,este posibil asa ceva sau mai pregateste ceva?astept sfaturile ,parerile dumneavoastra pe care le voi pune in practica ?va multumesc mentionez ca terenul pe care am facut casa este pe numele meu si al sotului ,proiectul casei pe numele nostru?poate face vreun act juridic fara stirea mea la casa?ce ma sfatuiti sa fac?