amenintare executare silita

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
nychole

amenintare executare silita

Post by nychole » 05 May 2014, 21:33

Buna seara. Va scriu deoarece sunt consternata de ceea ce am putut sa aflu in urma cu cateva minute, de la o banca la care am un credit . Iata povestea mea : in 2007 am facut la BRD o descoperire de card de 5000 ron si de atunci am platit lunar dobanda de cate 100 lei sau 50, dupa posibilitati. In seara aceasta am primit un mesaj de la firma Kredit Inkaso, prin care sunt anuntata ca dosarul meu a fost preluat de catre aceasta firma de la BRD si pana pe 16 mai 2014 sunt somata sa platesc suma de min. 3000 lei, in caz contrar voi fi executata silit . Mentionez ca eu am platit catre BRD dobanzi lunar, in valoare de peste 4000 lei, pana in momentul actual, ultima plata de 50 ron fiind in luna anterioara. Nu am primit insa pana acum nicio avertizare de niciun tip, in afara acesteia de azi. Mai am un credit inceput in 2008 la o alta banca , in valoare de 8000 euro, pt care platesc o rata de 762 ron. Chiria camerei in care locuiesc este de 400 lei, astfel incat din salariu eu raman cu foarte putini bani lunar. Ce pot face in acest caz , pt a impiedica executarea silita ( in conditiile in care eu platesc lunar ratele si dobanzile imprumuturilor ! ). Nu exista o lege a protectiei sociale prin care bancilor le este interzisa retinerea a mai mult de 40% din venit ??? Cum pot proceda sa impiedic executarea silita ???

Post Reply