executare silita pe ipoteca
executare silita pe ipoteca
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului faft. Am luat n maxi credit cu garantie ipotecara in 2007, din 2010 nu am mai putut sa platesc deloc, si am primit instiintare de executare silita.Dar eu locuiesc intr-o curte, in care s-au lipit doua proprietati, ( una pe care se afla o casa de 180 mp si teren de320 mp) si( una de 530 mp si o casa batrineasca). Ipotecata a fost doar proprietatea de 180 si terenul de 320. Cealalta initial a fost a socrilor si ne-a revenit noua ulterior mortii lor( prin contract vinzare-cumparare). Ma intereseaza daca banca poate sa-mi puna sechestru si pe a doua proprietate desi nu a fost ipotecata.
Re: executare silita pe ipoteca
Banca poate sa puna sechestru pe orice bun care va apartine in totalitate sau partial, in afara de bunuri personale (periuta de dinti, haine, etc).
Deci se vinde la licitatie ambele proprietati + bunurile mobile.
Ipoteca se pune pentru a impiedica vanzarea unui bun, pana la o anumita data, dar asta nu inseamna ca se vand doar bunurile ipotecate.
Deci se vinde la licitatie ambele proprietati + bunurile mobile.
Ipoteca se pune pentru a impiedica vanzarea unui bun, pana la o anumita data, dar asta nu inseamna ca se vand doar bunurile ipotecate.