Ridicare de masina abuziva
Ridicare de masina abuziva
Buna ziua, as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa imi mai recuperez ceva din paguba de 500 de ron platita la ridicari auto Tursib, in data de 08.04.14 am parcat masina pe str semaforului in Sibiu noaptea in jurul orei 1:30 , pe marginea drumului la o distanta de mai mult de 20 m de trecerea de pietoni fara nici un semn de circulatie de interzicere a stationarii sau a parcarii, fara a bloca sau de a deranja in vre-un fel circulatia din zona . La ora 6:30 in dimineata zilei urmatoare cand sa plec la munca constat ca masina mea fusese ridicata , atunci am observat ca masina a fost parcata pe zona cu marcaj chiar la finalul benzii de marcare , masina nefiind in totalitate pe banda marcata. Bineanteles la ridicarea masinii pe langa tupeul si nesimtirea angajatiilor de acolo care profita de faptul numarului foarte mic de locuri de parcare din zona si faptul ca in zona sunt multe strazi in reparatii, loc unde nu se poate parca, am gasit si o zgarietura pe bara din spate a masinii pe care nu o aveam inainte de ridicare. Am facut poze cu locul unde a fost parcata masina unde se vede clar lipsa semnelor de circulatie si diatanta mare pana la trecerea de pietoni. Am vreo sansa sa mai recuperez ceva din paguba ? Va multumesc.
Re: Ridicare de masina abuziva
Nu ai nicio sansa pentru ca nu stii legislatia. Ti-ai luat permisul in Arges?
De unde ai scos distanta de 20 de metri, ca in codul rutier nu exista nicio distanta de 20 de metri?
De unde ai scos distanta de 20 de metri, ca in codul rutier nu exista nicio distanta de 20 de metri?