consultatie cu privire la abandonul de familie
consultatie cu privire la abandonul de familie
buna ziua as dori daca se poate sa vb cu d-na avocat Carmen Leon sau daca nu ...atunci as dori sa ma sfatuiasca altcineva ...am avut primu termen pe 7 martie ,ne-am judecat dupa extradare si ne-au dat un alt termen pe 4 aprilie e vorba de o pedeapsa de 1 an si 4 luni cu executare (FARA ANTECEDENTE) PTR ABANDON DE FAMILIE ,mai exact nu s-a platit pensia alimentara decat dupa condamnare si inculpatul nu s.a prezentat la proces deoarece nu a stiut niciodata nik el fiind plecat afara cu 5 ani inainte de a-l condamna , ...deci s-a achitat toata restanta ,ak total e la zi (dar nu a platit el ci mama lui )doar ca fosta sotie nu vrea sa isi retraga plangerea impotriva lui desi s-a facut plata.As vrea sa va rog frumos sa -mi spune.ti o parere ak vineri ce se poate intampla avand in vedere ca s-a platit tot (dupa condamnare care e definitiva)ak e la penitenciar s-a executat 4 luni din pedeapsa deja si ce ar putea hotara completul de judecata s-a acordat rejudecarea procesului in principiu ,s-au anexat toate inscrisurile la dosar (nu sunt martori de citat)facand dovada ca nu s-a sustras ci doar chiar nu stia de proces fiind citat la un domiciliu unde nu mai locuia el de 5 ani el avand un domiciliu in strainatate s-a facut dovada cu acte doveditoare ca locuia in alta tara ...dar cu toate asrea la termenul trecut fosta sotie nu voia sa-si retraga plangerea impotriva lui ...INTREBARE:ce credeti ca v-a stabili completul de judecata la noul termen si daca are sanse sa iasa chiar si sub control judicial? MULTUMESC PTR TIMPUL ACORDAT
Re: consultatie cu privire la abandonul de familie
Probabil s-a dispus casarea cu rejudecare pentru nelegala citare. E foarte posibil sa se dispuna achitarea condamnatului si eliberarea lui imediat, avand in vedere ca s-a achitat pensia de intretinere restanta, sau sa se inlocuiasca pedeapsa cu una mai putin restrictiva de libertate, dintre cele prevazute la art. 202 Cod procedura penala (arest la domiciliu, controlul judiciar).