buna ziua. mama mea m-a fortat ra renunt la mostenire dupa moartea tatei, amenintan ca ma scoate afara din casa. am semnat dar am facut un act in care ea se obliga sa nu instraineze si sa ma lase sa stau acolo toata viata. acum am aflat ca vrea sa lase mostenire totul surorii mele, inclusiv o alta casa si teren care au facut parte din toata mostenirea. eu vreau sa atac renuntarea la mostenire pentru ca a fost fortata, prin constrangere. se poate?
totdata, acea conventie facuta la notar intre mine si mama legata de casa, spune ca am dreptul sa ma folosesc de anexe si utilitati. asta ce drepturi imi da referitor la ele, am voie eu sau ea la demolare???? ea vrea acum sa darame din anexe iar eu vreu sa le utilizez. ce drepturi am eu acum n casa in care locuiesc, ea are voie sa intre cand vrea in casa, fiind proprietar, si sa darame din anexe sau acel act imi da dreptul la intimitate, la administrare pe tot parcursul vietii mele.? va multumesc!
revenire decizi succesiunne
Re: revenire decizi succesiunne
din ce scrieti aveti dreptul sa folositi casa si anexele toata viata dvs, intelegem ca nu are voie nici sa vanda, nici sa demoleze 

Re: revenire decizi succesiunne
Alegeti si apelati si la serviciile unui mediator autorizat! Conform legii 192/2006, si 115/2012 orice persoana fizica sau juridica care are un litigiu, disputa, este obligata sa participe la sedinta de informare privind avantajele medierii la un mediator autorizat si sa aleaga calea medierii inainte sau dupa depunerea actiunii in instanta.In cazul in care se prezinta doar o persoana, mediatorul va invinta cealalta parte prin invitatii scrise.
Va stau si eu la dispozitie la tef. 0742075462, evident daca nu este prea tarziu.
Va stau si eu la dispozitie la tef. 0742075462, evident daca nu este prea tarziu.