Distrugere

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
nicuolt

Distrugere

Post by nicuolt » 27 Mar 2014, 08:46

Buna ziua,
Am urmatoarea problema. Am avut o Autorizatie de constructie pentru reconsolidarea unei case vechi. Unul dintre peretii casei este la limita dintre proprietati si este amplasta la hotar. Pentru vecin este considerat "gard", caci de acolo continua curtea lui. A trebuit desfacut acest zid pentru consolidare, conform autorizatiei, in perimetrul respectiv existand si subsol, la o adancime de 2.50 m. In momentul in care acest zid a fost desfacut, vecinul care nu e de cea mai buna credinta, a udat cateva zile acest perimetru, cu furtunul cu apa intentionat (motivandu-si actiunea ca spala curtea si uda florile) pana a reusit sa surpe din teren. Desi am sunat la Politie la Apa Nova, acestia mi-au comunicat ca nu pot face nimic: nu pot interzice cuiva sa-si spele curtea. Odata cu aceasta surpare a plesnit si un gard adiacent al acestuia care pleca din zidul meu perpendicular. Mentionez ca executia a fost facut-o de o firma de constructie, au fost udati muncitorii, de a trebuit sa le iau pelerine de ploaie ca sa poata munci si a-mi turna cat mai repede betonul.
Dupa acest eveniment a mers la Politie si a facut o plangere pentru distrugere. Cum m-as putea apara? Multumesc

Mediator Valeria Tivda

Re: Distrugere

Post by Mediator Valeria Tivda » 02 Apr 2014, 16:39

Pai apelati la un mediator.
Probabil exista un conflict latent intre cei doi vecini. Veniti si solicitati o mediere cu vecinul si sa aflam care sunt problemele reale.
Pana la urma niciunul dintre dv. nu are de castigat nimic dintr-un astel de razboi. Este posibil ca vecinul sa va poarte pica pentru ceva. Este bine sa aflati si sa rezolvati problema.
Apoi, daca lucrurile sunt clare intre dv. o sa va priviti cu alti ochi.

Sunati-ma daca va pot ajuta.

Guest

Re: Distrugere

Post by Guest » 06 Apr 2014, 08:45

Buna ziua !

Din cate am inteles cred ca intre dv. este un conflict care domneste de mai multa vreme. Pentru a stinge acest conflict este imperios necesar sa apelati la serviciile unui avocat care sa va acorde o consultatie si, implicit, sa intententeze o actiune in instanta, intrucat dv. sunteti in posesia unei Autorizatii de constructie care va confera anumite drepturi. Daca va pot fi de folos apelati nr. 0724619081 in intervalul orar 9.00-19.00 sau adresa de email mirceapelea@yahoo.com

Sa aveti o zi buna !

Mircea PELEA
avocat

Post Reply