contract comodat

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
nicolae laurentiu

contract comodat

Post by nicolae laurentiu » 26 Mar 2014, 19:51

buna ziua.am si eu o intrebare daca se poate in legatura cu un contract de comodat.
eu am un contract de comodat cu sora mea pe un imobil in care eu am dreptul prin contract la doua camere din 3.
de curand mi-a oprit apa si gazele mai bine zis s-a dus si sistat gazele si apa cu toate ca eu am toate facturile platite la zi iar in contractul de comodat scrie ca am aceste utilitati.
intrebare.este corect ce a facut ea si ce pot face eu ca nu pot sa fac pe numele meu nici un contract?va multumesc

nicolae laur

Re: contract comodat

Post by nicolae laur » 28 Mar 2014, 07:39

exista cineva pe forumul asta competent sa imi dea si mie un raspuns?

Guest

Post by Guest » 02 Apr 2014, 10:47

Daca aveti de gind sa va adresati la instanta, aveti posibilitatea ca mai inainte de a o face, sa apelati si la serviciile unui mediator autorizat! Conform legii 192/2006, si 115/2012 orice persoana fizica sau juridica care are un litigiu, disputa, este obligata sa participe la sedinta de informare privind avantajele medierii la un mediator autorizat si sa aleaga calea medierii inainte sau dupa depunerea actiunii in instanta.In cazul in care se prezinta doar o persoana, mediatorul va invinta cealalta parte prin invitatii scrise.
Va stau si eu la dispozitie la tef. 0742075462, evident daca nu este prea tarziu.

birouavocat

Post by birouavocat » 15 Apr 2014, 16:58

Nu este corect, trebuie sa o dati in judecata pe sora dvs. pentru a o obliga sa respecte clauzele contractului de comodat.
Pentru mai multe detalii, ne pueti contacta telefonic:
Av. Calugaru 0723 77 54 55

Post Reply