Buna seara as dori sa va intreb si eu ceva si anume ma pute-ti lamuri cu privire la urmatoarea decizie penala si anume:
Extras de pe minuta deciziei penale nr.32/Ap din 5 martie 2014
In numele legii hotaraste:
Respinge apelurile declarate de Parchetul de pa langa Tribunalul Bv,partea responsabila civilmente ANP-ul si inculpatului impotriva sentintei penale nr.255/16.10.2013 a Tribunalului Bv,pe care o mentine.
Definitiva.
A-ti putea va rog sa-mi spune-ti daca e definitiva se mai poate ataca prin recurs? Deoarece am luat legatura la Curtea de Apel si mi s-a spus ca hotararea este definitiva si ca trebuie redactata pentru a se trimite dosarul inapoi la tribunalul Bv ca apoi sa merg sa o legalizez. Astazi cand am intrebat din nou mi sa spus ca este redactata si ca urmeaza a fi trimis dosarul la tribunal insa eu pe portalul instantelor am vazut ca in data de 13.03.2014 sa facut recurs de catre cei de la ANP. Cum este posibil se poate ataca prin recurs?
Va multumesc,anticipat si astept raspunsul d-voastra cat mai repede posibil.
Se poate ataca o hotarare definitiva prin recurs?
Re: Se poate ataca o hotarare definitiva prin recurs?
buna ziua!
o decizie ramasa definitiva nu mai poate fi atacata. eventual va puteti adresa la CEDO, in cazul in care v-a fost incalcat vreun drept.
o decizie ramasa definitiva nu mai poate fi atacata. eventual va puteti adresa la CEDO, in cazul in care v-a fost incalcat vreun drept.