executare silita
executare silita
buna seara ,am o rugaminte daca poate cineva sa imi raspunda si mie in legatura cu executarea silita. in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale pt o persoana ,acea persoana a platit ratele timp de 2 ani de zile dupa care nu a mai platit si nici nu ma anuntat .in urma cu 1 an am primit instintare de la un executor ca mi sa pus poprire pe salar. cand am luat creditul nu am garantat cu nimic si nici nu am nimic pe numele meu ,in momentul de fata nu mai lucrez si as dori daca puteti sa-mi spuneti se intampla mai departe . eu locuiesc cu parintii si adresa pe care am luat creditul este a parintilor .acum intrebarea mea este se poate atinge de apartamentul parintilor , ei nu au nici o legatura cu creditul meu ,a fost luat fara garantii ,multumesc anticipat.
Re: executare silita
Buna ziua,
banca nu poate sa intreprinda nicio masura impotriva bunurilor detinute de parintii dvs, chiar daca ati indicat ca si adresa de domiciliu aceasta locuinta.
Numai bunurile dvs pot fi urmarite silit.
Zi buna,
Avocat Costi Boncu
banca nu poate sa intreprinda nicio masura impotriva bunurilor detinute de parintii dvs, chiar daca ati indicat ca si adresa de domiciliu aceasta locuinta.
Numai bunurile dvs pot fi urmarite silit.
Zi buna,
Avocat Costi Boncu
Nu-i chiar atat de simplu. Nu se pot atunge de apartamentul parintilor, dar pot confisca toate bunurile mobile din casa, daca parintii nu dovedesc cu facturi si chitante ca sunt ale lor.
buna ziua ,as vrea sa stiu cum pot sa se atinga de bunurile parintilor din apartament atat cat toate sunt ale lor ,de facturi de ani de zile de unde sa mai aibe dansii .acum intrebarea mea este cum pot sa se atinga de un bun care il au ei si plus ca dansii nu au nici o legatura cu creditul meu.va multumesc anticipat