accident rutier

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
natty

accident rutier

Post by natty » 15 Feb 2014, 00:55

Buna seara, sotul meu a facut recent intr-o seara accident rutier, dupa orele 23 seara, pe sosea in afara localitatii. El a ciocnit din spate un motobloc(microbloc), care se deplasa pe sosea in afara localitatii noaptea, fara lumini si cu pasageri. Sotul nu era in stare de ebrietate, nu avea viteza, pur si simplu era noapte si drumul lunecos, el nu i-a observat, ei au aparut brusc de undeva. El a chemat politia si a transportat soferul ranit la spital, soferul a cazut si avut fracturat piciorul, ceilalti au sarit si nu au avut de suferit nimic. Motoblocul aproape ca nu a suferit deloc, insa masina sotului a fost distrusa considerabil. Politia a venit , s-a uitat, dar nu a facut nimik, proces verbal nu au intocmit, nu au fotografiat si nici nu au masurat lungimea de frinare. Sunt multi martori care au vazut indiferenta politiei, caci accidentul s-a produs in apropiere de o benzinarie. Masina sotului a fost luata de politie si deja o luna nu o putem scoate deloc de la parcare de acolo. Am scris plingeri, dar nimik, sotul a fost controlat, dar celuilat sofer nu i s-a facut test la alcool. Cind acest om a fost dus la spital i s-a spus ca are doar fracturat piciorul,se simtea bine, insa peste o zi au aparut probleme la cap si o coasta rupta.El deja a iesit din spital. Ajutati-ne va rog, nu mai stiu ce sa fac, eu sunt insarcinata si sotul nu poate intretine acum familia, caci nu poate merge la serviciu fara masina. A trecut deja mai mult de o luna, ne-am adresat chiar si la procurorul raionului, insa nimeni nu vrea sa ne dea masina si nici nu ne cheama sa se ancheteze cazul, nimic nu se rezolva.

Guest

Re: accident rutier

Post by Guest » 17 Feb 2014, 14:57

Referitor la cazul dvs., in aceasta etapa se afla in lucru la organele de cercetare penala si din aceasta cauza dureaza mai mult.
Este recomandat sa consultati un avocet.

Cu stima,
av. Enea
0727894882

Post Reply