consultatie cu privire la abandonul de familie
consultatie cu privire la abandonul de familie
buna seara ,as dori o parere a unui avocat ...cu privire la abandonul de familia,mai exact unchiul meu are o fata dintr-o casatorie anterioara ,a fost condamnat la 1 an si 4 luni cu executare ptr o restanta de 2000 roni (fara antecedente penale) restanta care ulterior a fost platita in intregime si s-a dat si o rezolutie cu neinceperea urmariri penale dar toate astea dupa ce l-au condamnat ,mai mentionez ca el nu s-a prezentat la proces deoarece era plecat din tara cu 5 ani inainte de proces si un stia nik de acest proces ,noi nu am pastrat legatura cu el ,ak de o luna e la Rahova cu extradare din Franta (putem dovedi cu acte ca el era plecat afara si l-au citat la o adresa din buletin dar politia locala a facut anchetari si s-a consemnat la dosar ca nu mai locuia la acea adresa de mai bine de 5 ani,,,acum e cu plata la zi chiar daca e inchis plateste bunica mea pensia alimentara luna de luna ,,,intrebarea mea e are sanse sa scape repede daca facem dovada ca e total platit si nu sunt alte plangeri impotriva lui si fara sa asteptam mult ,adica are sanse sa iasa la primul termen?
Re: consultatie cu privire la abandonul de familie
Da, poate formula contestatie la executare.
Re: consultatie cu privire la abandonul de familie
Buna seara,d-na Carmen va multumesc din suflet ptr .raspunsul dvs.sa speram ca iese unchiul meu akuma pe 7 martie avem primul termen si ar fi SUUUUUUUUUUUPER SA SI IASA ...ca de v-a mai fi un alt termen nu stiu ce ne-om face ca in cazul asta mai trebuie sa-i mai trimitem bani si pachete ,,,si oricum suntem deja varza... daca D-ne fereste nu iese ak ,ce ne sfatuiti sa facem sa se termine odata?