Baietel de 4 ani care viseaza -nu mai vrea sex cu cureaua

Familiei
Post Reply
Guest

Baietel de 4 ani care viseaza -nu mai vrea sex cu cureaua

Post by Guest » 31 Jan 2014, 15:13

Nu ma pricep sa-mi exprim suferinta in scris s-au prin vorbe, dar am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa mai apelez .Va voi relata pe scurt problema .Am un baietel de aproape 4 ani pe nume David, care sustine ca verisorul lui impreuna cu sora lui I-au facut rau. Verisorul in varsta de 15 ani si sora de 18 ani. David se ducea pe la ei destul de des. Noi ca parinti si bunica care are grija de el am simtit ca ceva nu este in regula cu David cam de anul trecut lunile mai -iunie .Am discutat cu sotul sa-l ducem la un psiholog, dar nu a fost de acord .Intr-un final n am facut nimic .Prin luna octombrie David I-a spus bunici ca verisorul I-a bagat degetul in fund si I-a dat pe la gura si ne-a aratat cum. Am incercat(bunica si sotul) sa vorbim cu parintii verisorului,dar mama nici macar nu la intebat ceva pe copilul ei.In final s-a ajuns la politie unde s-au dat declaratii,la INML(REZULTATUL FIIND FARA LEZIUNI NU NECESITA INGRIJIRI MEDICALE).De 2 luni mergem la psiholog(particular-nu stiu care sunt mai buni in profesia lor cei de stat s-au cei de la particular),rezultatul fiind copilul nu are nimic. Acum 2 zile la somnul de pranz David in vis a tipat si spunea -NU MAI VREAU SEX CU CUREAUA-.Ajutati-ma va rog din suflet sa aflu ce s-a intamplat cu copilul meu ce se intampla cu el , ce sa fac unde ma duc cu el? Daca verisorul nu ia facut nimic(pentru ca asta este decizia politiei) el de ce viseaza asa ceva , de ce tipa in somn?
Va rog sa -mi raspundeti macar ca a-ti citit, chiar daca nu ma puteti ajuta.Va multumesc din suflet anticipat.

Silviu

Re: Baietel de 4 ani care viseaza -nu mai vrea sex cu cureau

Post by Silviu » 31 Jan 2014, 17:52

Am citit. Dar nu va putem ajuta.
Ceea ce s-a intamplat fiului dvs. este posibil sa se mai intample. Recidiva este o chestiune de ... timp, din pacate. Mai mult, fara dovezi concrete nu va asculta nimeni, iar dvs. nu sunteti in situatia de a le procura in niciun fel.
Tot un medic poate incerca sa va ajute, prin a va explica in primul rand cum functioneaza mecanimul de recuperare psihica a copilului, imi inchipui.

Imi pare rau ca nu va pot da un alt sfat.

Guest

Re: Baietel de 4 ani care viseaza -nu mai vrea sex cu cureau

Post by Guest » 31 Jan 2014, 18:52

Stimata doamna, sfatul meu este sa continuati sa mergeti regulat la psiholog cu copilul. Cu siguranta ca nua avut loc un viol asupra baietelui ci doar i s-au prezentat unele "semne" sexuale de catre verisorul si sora acestuia. Drept urmare, copilul are aceste cosmaruri despre care dv. faceti vorbire.
In concluzie, cata vreme medicul legist nu a constat nicio leziune nu puteti intenta un proces impotriva celor doi.
Repet: continuati psihoterapia copilului si totul va intra pe fagasul normal iar dv. si sotul dv. va veti recapata linistea de care aveti atata nevoie.

Sa auzim numai de bine !

Av. Mircea PELEA
mirceapele@yahoo.com

Post Reply