In urma cu 4 luni am fost oprit in trafic de catre politia bihoreana conducand un autoturism cu numere de proba < P-uri > cu provenienta ungaria eu fiind cetatean dublu si aceste numere sunt valabile pe tot teritoriului Uniunii Europene, politistii mi-au retinut permisul de conducere si numerele de inmatriculare pe motiv ca sunt numere false si cu un comportament arogant si dur din partea lor pana s-a ajuns la inbranceli din partea lor, si mi-au facut dosar penal. Dupa cateva luni ei au depus o cerere de verificare in Ungaria pentru acele numere si s-a dovedit ca numerele de inmatriculare sunt perfect valabile !
As dori sa stiu daca politistii au procedat corect si daca au motiv intemeiat sa-mi retina permisul de conducere si daca m-au incadrat corect in acel articol penal ?
Multumesc !
am ramas fara permis sanctionat de art 85 01 4 !
Re: am ramas fara permis sanctionat de art 85 01 4 !
Politistii NU au procedat corect. Daca ati fi condus un autoturism cu numere de inmatriculare false, v-ar fi incadrat corect.
De fapt, ce doriti? Sa le faceti o plangere penala? Sa aveti confirmarea ca s-a procedat gresit? Sa cereti daune morale pentru prejudiciul suferit?
De fapt, ce doriti? Sa le faceti o plangere penala? Sa aveti confirmarea ca s-a procedat gresit? Sa cereti daune morale pentru prejudiciul suferit?