Bun comun - dobindit - definitie/,,,art 397 din NCPC

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Bun comun - dobindit - definitie/,,,art 397 din NCPC

Post by Guest » 24 Jan 2014, 22:23

Confundarea - intentionata de catre Instanta Fond - a imobilului - dobindit( bun pt demolare) in 2000/ un imobil cu imobilul ce se partajeaza//alt imobil= nedobindit,,nou construit in 2000 si 2003..este - corecta ? sau
- Imobilul /constructia neterminata,,noua- executata,efectuata /vara lui 2000 si vara lui 2003 ((dupa - demolarea/april 2000 - imobilului dobindit//martie 2000)) poate fi confundata cu = dobindirea,cu bun - dobindit - in timpul casniciei.cu imobilul dobindit si imediat - demolat ?.este o jmecherie sensibila//insesizabila - de a insela intentionat ? Am fost - inselat in Instanta ? A acordat - mai mult ? altceva decit s-a cerut ?
Deci = am dobindit - un imobil - in martie 2000,,am demolat imobilul - dobindit - in aprilie,2000,, si am construit - alt imobil ((pe acelasi teren)) in vara lui 2000 si 2003 ..Imobilul nou construit se considera - dobindire/imobil dobindit ?
Solutie:
1) """Admite in parte """"cererea formulata de reclamanta X în contradictoriu cu pârâtul Y De ce - in parte ?
6) Constata ca partile au avut o cota de contributie egala """la dobandirea imobilului """ De ce la dobindire si nu la toate etapele pina la realizarea- constructiei neterminate - care se partajeaza ?
9)Atribuie imobilul in valoare de AAAA lei catre reclamanta..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Art 397 NCP Civ = - 1) Instanta =
- este obligata sa se pronunte asupra - tuturor cererilor - deduse judecatii..
- Ea ,,,,nu poate acorda,,,mai mult,,,sau altceva decat s-a cerut,, ,,,,daca legea nu prevede altfel
In - Chemare - reclamanta solicita =
- a) stabilirea cotelor - ,,,, la DOBINDIREA bunurilor comune 55 cu 45 pt parat
- b) """partajarea bunurilor comune,,,DOBINDITE,,in timpul casatoriei""""
IN PRECIZARI
- Nu s-au partajat = a) bunuri mobile si b) Imobil din Oradea= 179 mp teren si constructie formata din subsol,parter si 3 etaje conform autorizatiei de constructie
Fata de aceste aspecte ,precizez prezenta actiune si ,,,,,,"""solicit partajarea bunurilor ramase nepartajate""" ,,,

Post Reply