Post medic

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Beax

Post medic

Post by Beax » 21 Jan 2014, 20:39

Buna ziua, va scriu acest mesaj pentru situatia in care ma regasesc. Am terminat rezidentiatul in decembrie 2013 insa nu am luat examenul de specialitate. Am post la un spital din tara insa nu ma primesc fara examen luat, prin urmare nu ma pot prezenta la post, imi spun sa depun cerere de concediu fara plata pana mai dau examenul, insa eu ce as putea face, vreau sa ma angajez, sa lucrez, de unde sa platesc viitoarele sesiuni, tot ei sustin ca ma pot angaja intre timp part time, insa pot cere ceva la mana?. O alta problema, eu nu stiu sigur daca voi mai lua examenul si daca voi mai incerca, in situatia asta mi-au spus sa dau banii inapoi, am citit de la alti colegi foarte multe situatii de acest gen cu castig de cauza pentru medic, pe mai multe considerente plauzibile, nu intru in detalii, cred ca stiti mai bine. Mai mult am incercat sa inchei situatia, insa ma constrang ca nu-mi vor incheia situatia pana nu dau inapoi toti banii, nu am de unde, e o suma enorma de bani, mi s-a spus ca s-a facut calculul la salariul brut, nu stiu daca se calculeaza asa, suma nu reflecta salariile mele, fluturasul de salariu mi-l trimiteau decat o data pe an. Si astfel in cazul de fata nu stiu cum sa fac, cine sa ma consilieze, ce sa depun, etc
Multumesc.

Post Reply