Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
danyel

Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii

Post by danyel » 19 Jan 2014, 20:51

Bună ziua. În 2007 am avut un accident de maşină în urma căruia am rămas imobilizat într-un cărucior cu rotile. Mamă judecat cu persoana care a fost la volan... nu avea permis de conducere maşina avea număr de italia şi nu avea asigurare plus că era şi băut. În 2010 să dat o sentinţă definitivă în care ia dat 3 ani de puşcărie cu executare şi la obligat la plata unei penis lunar în valoare de 10 milioane lei vechi pe toată perioada în care voi fi în incapacitatea de a munci şi la mai obligat la plata unor daune morale.
A făcut vreo 2 ani de puşcărie şi să eliberat.. din 2010 şi până acum nu mia dat nicio suma de bani şi executorul mia zis că nu prea avem ce să îi facem pentru că nu are nimic pe numele lui pe care să îl execute silit.
De curând am auzit de Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii avocata ce mă reprezentat în proces nu mia spus nimic despre această Asociaţie sincer a fost o avocată care a interesato decât bani care i-am dat.
Cineva mia zis că trebuia să facă o adresă sau să te judeci cu cei de la Victimele Străzi sau nu ştiu cum pentru că maşina nu avea asigurare.

Acum vreau să ştiu dacă este posibil să mai fac ceva în privinţa asta să îmi angajez un avocat şi să fac demersurile respective pentru a cere daune pentru că maşina nu avea asigurare.

Vă rog spunetimi ce pot face şi ce demersuri... vă mulţumesc şi aştept un răspuns.

Silviu

Re: Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii

Post by Silviu » 21 Jan 2014, 23:50

Cu victimele strazii trebuia sa va judecati de la bun inceput. Cand s-a constatat faptul ca nu are asigurare faptuitorul.

Acum e cam tarziu sa mai faceti ceva.

Post Reply