parasire domiciliu
parasire domiciliu
buna ziua.sotia unui prieten a parasit domociliul de 6 luni,in acest timp a venit acasa doar sa-si ia lucrurile spunandu-i sotului ca ea nu mai vrea sa stea cu el nici cu copilul.mentionez ca au o fetita de 3 ani,pe care mama o plimba cu ea pe la noii ei prieteni ,noul anturaj in care a intrat ,a inceput sa bea si sa fumeze si ameninta copilul k daca ii spune ceva tatalui o bate.pe sot deja il suna amantii sotiei amenintandu-l ca ea ii va lua fata si el va trebui sa-i platesca pensie .cred ca ea vrea doar niste bani de la el , din moment ce nu se gandeste la fata ,a plecat fara sa se uite la ea,iar cea mica nu mai vrea sa stea fara el .crede k pleca si o lasa singura cum a facut maicasa.el vrea sa divorteze si vrea sa depuna si o plangere de parasire de domiciliu si de minori.cum sa faca sa obtina custodia fetitei ?ii va fi mult mai bine cu el decat cu ea,iar cea mic aspune mereu k nu mai vrea la mami k mami o bate .din ce stiueu instantele noastre cam dau monorii mamelor ,dar mai sunt si exceptii.el are martori care il pot sustine,niciunul nu are serviciu stabil ,ea mai mult pe acasa iar el cu gospodaria ,camp ,munceste cu ziua ,dar ingrijeste acest copil mai bine decat o facea ea,detalii ar mai fi dar vreau sa stiu ce putem face pentru inceput, cum sa il ajutam ca divortul sa se termine mai repede si fetita sa raman la el?multumesc frumos
Re: parasire domiciliu
Halal mama, ce am ajuns si noi! Sfatul meu: cat mai multe probe video si audio, deoarece instanta hotaraste in functie de cum a dormit in seara precedenta. Si martori poate avea si mama fetitei, care atunci se vor jura ca toti stau la discutii doar la biblioteca si beau apa plata, iar fetita invata la pian cand e cu ei. Pregatiti din timp dovezile, altfel e mai greu la momentul respectiv. NU ar strica si o adresa prin care sotul sa o recheme pe sotie inapoi, sa se vada interesul acestuia.
Re: parasire domiciliu
Plangere penala pentru abandon de familie, copie a acesteia atasata la cererea de divort.