reziliere contract inchiriere
reziliere contract inchiriere
Buna ziua, am inchiriat o garsoniera pe o perioada de un an de zile,incepand cu data de 15 noiembrie 2013 pana la 15 noiembrie2014, contract inregistrat la administratia financiara .La data semnarii contractului am primit valoarea chiriei pe o luna de zile plus o garantie de o luna de zile,urmatoarea plata a chiriei trebuia sa se faca pe data de 15 decembrie 2013 , dar incepand cu data de 10 decembrie 2013 nu mai imi raspunde la telefon si nici mesaje , nu stiu nimic de chirias . Cum pot rezilia contractul de inchiriere si daca pot sa intru in garsoniera sa vad ce s-a intamplat acolo , cum se face evacuarea , va multumesc
Re: reziliere contract inchiriere
Buna seara !
Speta dv. se poate rezolva fara sa va faceti prea multe probleme. De aceea, este imperativ sa consultati un avocat definitiv, care sa va acorde o consultatie de specialitate si, in final ,sa poate face diligentele in vederea rezilierii Contractului de inchiriere printr=o actiune adresata instantei de judecata.
Cu respect,
av. Mircea PELEA
mirceapelea@yahoo.com
Speta dv. se poate rezolva fara sa va faceti prea multe probleme. De aceea, este imperativ sa consultati un avocat definitiv, care sa va acorde o consultatie de specialitate si, in final ,sa poate face diligentele in vederea rezilierii Contractului de inchiriere printr=o actiune adresata instantei de judecata.
Cu respect,
av. Mircea PELEA
mirceapelea@yahoo.com