revocare contract de vanzare cumparare cu clauza de intretin

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

revocare contract de vanzare cumparare cu clauza de intretin

Post by Guest » 04 Jan 2014, 10:57

in 2007 am facut cu mama care are 74 ani ,fiind singura, un contrct de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pt un ap in focsani.in act se specifica ca la data autentificarii actului a primit cu titlu de pret jumatate din valoarea ap respectiv 10000 euro iar restul de 10000 euro se transforma in intretinerea pe timpul vietii si cheltuieli de inmormantare.in toti acesti ani eu am platit impozitul la ap ,am ajutat-o cu bani,am facut sarbatorile impreuna la locuinta mea din bucuresti sau la tara la socrii mei unde tot eu sunt titular al casei.a fost bine primita si tratata ca un membru al familiei.mentionez ca este in putere si nu are probleme serioase de sanatate.recent i-am cerut cand vine pe la noi sau la tara sa stranga si ea niste rufe din balcon sa faca o mancare sau sa ajute la facerea ei, sa dea cu o matura prin curte la tara.i-am spus ca suntem o familie si toti facem cate ceva in gospodarie.inclusiv socrii mei care au 91 si 85 ani tot mai fac cate ceva prin gospodarie.a venit la tara 2 saptamani si nu a ridicat un pai de jos.fata de cele ce i-am cerut sa faca, dealtfel lucruri marunte, firesti intr-o casa,intr-o familie a zis ca avem cerinte foarte mari si ca vrea sa strice actul,. in aceste conditii daca strica actul eu pot cere cei 10000 euro pe care scrie in act ca i-a primit cu titlu de pret la incheierea actului? cum se procedeaza in asemenea situatii, ce pot pierde sau ce pot castiga?

Leon Carmen

Re: revocare contract de vanzare cumparare cu clauza de intr

Post by Leon Carmen » 04 Jan 2014, 11:29

Va trebui sa va adresati instantei de judecata pentru a cere rezolutiunea contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere solicitand obligarea mamei la restituirea sumei achitate.

Post Reply